Schelpenketting

Een schelpenketting van Zoer Outdoor & Living maakt je interieur helemaal af. Je voegt hierdoor net dat ene accent toe dat je interieur helemaal maakt. Met een schelpenketting kan je eindeloos combineren en heb je verschillende decoratie mogelijkheden. Een mooi stuk decoratie is erg belangrijk in een interieur het geeft veel sfeer en laat zien wie je bent. Een mooie schelpenketting van Zoer Outdoor & Living zou hier dan ook heel goed aan bijdragen. Het zijn namelijk zeer unieke items. De schelpenkettingen matchen heel mooi met moderne meubels en geven een stukje warmte aan je interieur. Het assortiment aan schelpenkettingen op standaard van Zoer Outdoor & Living heeft dan ook een ruime keuze. Zo is er de Wydiawaty schelpenketting een erg bijzonder exemplaar met zijn prachtige veren en bruine schelpen. Maar ook de Maleo schelpenketting is erg mooi hij heeft een ecru rand aan de bovenkant zitten en met zijn witte schelpen zou hij in elk interieur een echte eyecatcher zijn.

Herkomst van de schelpenketting

De natuurlijke materialen werden vroeger allemaal door stammen in Indonesië verzameld om er prachtige schelpenkettingen van te kunnen maken. Met de hand werden de kragen dan in elkaar gezet, dit gebeurde schelp voor schelp, daarna werden ze bewerkt en waren ze helemaal klaar om gedragen te worden. De schelpenkettingen werden gedragen door de mensen die bij ceremoniële rituelen aanwezig waren. Iedereen op een rituele ceremonie had zijn eigen uniek schelpenketting zo waren bijvoorbeeld de grotere exemplaren voor de belangrijkste mensen uit de stam. Nu zijn de schelpenkettingen op een standaard gezet zodat ze als prachtig decoratie stuk in ieders woonkamer, keuken of slaapkamer kunnen pronken.

Een schelpenketting van natuurlijke materialen

De schelpenkettingen van Zoer Outdoor & Living zijn allemaal een uniek natuur product. De materialen die gebruikt zijn voor de kragen komen allemaal uit de Indonesische natuur. Doordat de materialen uit de natuur komen kunnen de schelpen prachtige kleurverschillen laten zien of kan er verschil zitten in de grote van de schelpen. Wat de schelpenkettingen op standaard weer extra uniek maken. De Wydja schelpenketting is een heel goed voorbeeld van het kleurverschil dat de schelpen kunnen laten zien, de schelpen van deze kraag zijn namelijk verschillend van kleur en hebben een prachtige parelmoer glans. Schelpenkettingen op standaard zijn er in verschillende maten. Zo is de schelpenketting Bangmang met zijn bruine schelpen een heel mooi groot exemplaar, een prachtige aanvulling in elke woonkamer. Laat je op de website van Zoer Outdoor & Living inspireren door de verschillende schelpenkettingen en maak van je interieur een echte sfeermaker. Uiteraard hebben wij nog veel meer verschillende ornamenten in ons assortiment. Kijk hiervoor bij de categorie woonaccessoires en vervolgens ornamenten.