Oude gebruiksvoorwerpen

Woonaccessoires zijn nodig om sfeer te brengen in je interieur. Met de unieke oude gebruiksvoorwerpen van Zoer Outdoor & Living heeft je niet alleen sfeer aan je huis maar laat je ook nog eens zien wie je bent. Zowel voor in je woonkamer, keuken of slaapkamer de oude gebruiksvoorwerpen zijn sfeermakers met een eigen stijl. Het assortiment aan oude gebruiksvoorwerpen is erg ruim er is dan ook voor elk interieur wel wat te vinden. Zo hebben we een hele collectie aan oude koffers, allemaal met hun eigen unieke stijl.

Gebruik van de oude gebruiksvoorwerpen

Een gebruiksvoorwerp is de verzamelnaam voor objecten die door mensen worden gebruikt. Dit kunnen gereedschappen, keukengerei, meubels en huishoudelijk apparaten zijn. Alle oude gebruiksvoorwerpen van Zoer Outdoor & Living zijn voornamelijk afkomstig uit Aziatische landen. Hier zijn ze gebruikt waarvoor ze bedoeld zijn, alle gebruiksvoorwerpen hebben dan ook hun eigen verhaal te vertellen.  Zo hebben wij een aantal bakblikken die in India gebruik zijn in bakkerijen. En onze steenmallen zijn gebruikt om stenen te maken met hun eigen unieke opdruk.

Oude gebruiksvoorwerpen van verschillende materialen

Bij Zoer Outdoor & Living zijn de oude gebruiksvoorwerpen van verschillende materialen gemaakt, zo zijn er voorwerpen van steen, hout en metaal. Maar we hebben ook een oude deurensetje met koperen elementen en erg mooie details die met de hand zijn gemaakt. Neem ook eens een kijkje in de categorie ornamenten, te vinden onder de hoofdcategorie woonaccessoires.