Ornamenten

Ornamenten worden ook wel beelden of woondecoratie genoemd. Ornamenten zorgen er voor dat je gemakkelijk veranderingen aan kan brengen in je interieur. Ook zorgen ze voor een eigen sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Zo zijn onze schelpenkettingen met hun natuurlijke materialen en verschillende kleuren echte sfeermakers.

Ornamenten met een eigen verhaal

Alle ornamenten van Zoer Outdoor & Living komen voornamelijk uit India. De ornamenten zijn van natuurlijke materialen en met de hand gemaakt. In India zijn de ornamenten gebruikt voornamelijk als versiering van gebouwen en tempels. Zo is het houten marawi paardenhoofd op standaard gebruikt als gevelbeeld aan de gevels van rijke woningen. De bewoners dachten dat het bescherming en kracht zou bieden. Er zitten ook een paar oude gebruiksvoorwerpen bij die nu zo zijn bewerkt dan ze als ornamenten dienst kunnen doen. Het houten wiel op standaard is hier een mooi voorbeeld van, dit is namelijk een oud wiel voor onder een wagen geweest in India.

Ornamenten van natuurlijke materialen

Wij van Zoer Outdoor & Living hebben zowel ornamenten van hout als van steen. Of zoals onze schelpenkettingen helemaal van schelpen. De houten ornamenten zijn veel gemaakt van teak hout, en de stenen ornamenten van graniet. Zo hebben we dit unieke stuk tempelsteen wat afkomstig is van een Indiaans altaar. Laat je ook eens inspireren in de andere categorieën van de woonaccessoires en maak van je interieur een echte eyecatcher.