Kaarsenstandaards

Kaarsen zijn een echte sfeermaker in huis en met een kaarsenstandaard van Zoer Outdoor & Living geef je een unieke look aan je kaarsen. Voor een kaarsenstandaard is altijd wel een plekje te vinden in huis. Zo staat een kaarsenstandaard mooi op een dressoir, in een vensterbank of op een tafel. Als je nou een landelijk, industrieel of boho interieur hebt, Zoer Outdoor & Living heeft voor elk interieur een kaarsenstandaard.

Verschillende maten, materialen en kleuren

Zoer Outdoor & Living heeft kaarsenstandaards in allerlei verschillende maten. Zo hebben we een paar unieke extra grote kaarsenstandaards. De pilaar XXL kaarsenstandaard is hier een heel goed voorbeeld van deze kaarsenstandaard in namelijk maar liefst een hoogte van 144 cm. En met zijn prachtige details is dit een echte eyecatcher in je interieur. Ook de materialen van de kaarsenstandaards kan verschillen, zo zijn er kaarsenstandaards van hout maar ook van graniet. De kaarsenstandaard poer is een granieten exemplaar, afkomstig uit een tempel in India. De kleuren van de kaarsenstandaards zijn afkomstig van de originele verf die is gebruikt om ze dat mooie kleurtje te geven.

Herkomst van de kaarsenstandaards

Alle kaarsenstandaard van Zoer Outdoor & Living zijn afkomstig uit Aziatische landen. Daar zijn de kaarsenstandaard met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Doordat de kaarsenstandaard met de hand zijn gemaakt hebben ze allemaal prachtige details die helemaal uniek zijn. Deze poer kaarsenstandaard is een heel mooi voorbeeld van een kaarsenstandaard met veel details. Het assortiment van Zoer Outdoor & Living bestaat voornamelijk uit oude poeren, dit zijn bouwkundige ondersteuningen. Deze poeren werden dan ook voornamelijk gebruikt als een soort sokkel voor pilaren in verschillende bouwwerken. Kijk ook eens bij ons assortiment van oude gebruiksvoorwerpen, deze voorwerpen zijn gebruikt door de Aziatische bevolking en hebben allemaal een uniek verhaal.