Houten potten

Als je op zoek bent naar een robuuste stoere uitstaling van je interieur ben je in de categorie houten potten op de juiste plek. In deze categorie vind je allemaal oude doorleefde potten om je interieur een stoere en robuuste uitstraling te geven. Houten potten mogen namelijk niet ontbreken in een interieur ze geven namelijk veel sfeer in je woonkamer, keuken of slaapkamer. Zo ook deze Nepalese houten potten, ze bevatten nog hun originele touw.

Herkomst

Alle houten potten van Zoer Outdoor & Living zijn afkomstig uit Nepal. Het zijn allemaal oude potten met mooie details en kleuren. In Nepal werden deze houten potten gebruikt als keukenpotten om ingrediënten of water in op te slaan. Hierdoor hebben ze een prachtige doorleefde uitstraling gekregen. Ze zijn gemaakt met de hand van natuurlijk materiaal. Deze Nepalese houten pot is een mooi voorbeeld van de oude uitstraling van de potten, je kunt de gebruikerssporen goed zien. En door zijn uniek uiterlijk kun je goed zien dat hij met de hand is gemaakt.

Verschillende soorten potten

Door het grote assortiment aan houten potten zijn er veel verschillende soorten om uit te kiezen. Er zijn grote maar ook kleinere exemplaren. Zo hebben we deze grote Nepalese pot, een groot exemplaar wat een echte eyecatcher zou zijn in je interieur. De houten potten van Zoer Outdoor & Living zijn stuk voor stuk uniek omdat ze in Nepal met de hand zijn gemaakt. Hierdoor kunnen er oneffenheden op de pot zitten, hieraan heeft hij dan ook zijn robuuste uiterlijk te danken. Aan deze Nepalese houten pot kun je dan ook goed de oneffenheden zien. Na het zien van al deze houten potten zou je ook eens een kijkje kunnen nemen bij onze metalen potten en kruiken. Deze categorie vind je onder de hoofd categorie potterie en schalen.