Metalen potten en kruiken

Potten en kruiken zijn mooie decoratie stukken die echte sfeermakers zijn in elk interieur. Zoer Outdoor en living heeft een ruim assortiment aan metalen potten en kruiken. Ze zijn erg goed te decoreren met een plant of een paar mooie takken. Maar ook zonder decoratie zijn de potten en kruiken echte eyecatchers. Alle potten en kruiken van Zoer Outdoor & Living zijn uniek in maat, vorm en kleur. Een mooi voorbeeld zijn de metalen waterketels Mart en Leo, dit zijn geleefde exemplaren met een unieke vorm en grote.

Metalen kruiken

De metalen kruiken van Zoer Outdoor & Living zijn allemaal unieke exemplaren. Ze zijn afkomstig uit Aziatische landen waar ze vooral werden gebruikt om water in te vervoeren en op te slaan. Maar er werden ook wel eens kruiden, bloem of meel in opgeslagen. De metalen Nepalese waterkruik is een mooi voorbeeld van een echte waterkruik die alleen werd gebruikt voor het vervoeren en opslaan van water. Terwijl in de oude geoliede waterkruik ook andere stoffen werden opgeslagen.

Metalen potten

De oude geleefde metalen potten van Zoer Outdoor en Living zijn mooi ter decoratie in elke woonkamer, keuken of slaapkamer. Het zijn oude geleefde potten gebruikt in Azië voor het opslaan van verschillende stoffen. De flessen Adam en Larry kunnen gebruikt worden als decoratieve potten in een mooi sfeerhoekje komen deze potten heel mooi uit. En samen zijn ze een echte eyecatcher in elk interieur. In de categorie potterie en schalen vind je nog veel meer mooie potten, kruiken en schalen om je huis mee te decoreren.