Metalen schalen
Op zoek naar een industriële sfeer in je interieur? Hier kunnen de metalen schalen van Zoer Outdoor & Living goed bij helpen. Dit zijn namelijk erg mooie oude metalen schalen met gebruikerssporen waar ze hun robuuste uiterlijk aan hebben te danken. Het zijn mooie decoratie schalen en goed te combineren met je woonaccessoires. Zo zijn er oneindig veel mogelijk heden om met de metalen schalen te decoreren.
Herkomst van de metalen schalen
Alle schalen van Zoer outdoor & Living komen uit Aziatische landen waar ze werden gebruikt in het dagelijks leven. Zo zijn er een paar mooie cementen schalen die werden gebruikt door mensen in de bouw om puin en cement in te vervoeren. De metalen cementschaal is een uniek exemplaar wat langs de rand zijn originele ringen nog bevat. Je kunt de gebruikerssporen ook goed zien bij deze metalen schaal. We hebben ook de metalen schaal in ons assortiment, deze is in Azië gebruikt in de Aziatische keukens als wokpan.
Decoreren met metalen schalen
Met de metalen schalen kan je verschillende kanten op in je interieur. Zo hebben we een platte schaal die prima te gebruiken is als dienblad. Of je kan hem vullen met verschillende vaasjes, kaarsen en plantjes en maak er een mooie compositie op. Deze kan je vervolgens op een tafel of dressoir neerzetten. De marmeren schaal is ook buiten te gebruiken als bijvoorbeeld een drinkschaaltje voor vogels. Vond je onze metalen schalen nou mooi neem dan ook eens een kijkje bij onze houten schalen.