Houten schalen

Schalen zijn niet meer weg te denken in je interieur. Met de houten schaal van Zoer Outdoor & Living heb je ook nog eens een uniek exemplaar in handen. Doordat de schalen van hout zijn gemaakt haal je een warme sfeer in huis. Wij hebben één unieke houten schaal die op een standaard is geplaats en alleen als decoratie gebruikt kan worden. Het is een prachtig exemplaar met zijn verschillende kleuren die in het hout zijn te zien.

Verschillende decoratie mogelijkheden

De houten schalen van Zoer Outdoor & Living zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. Ze zijn te gebruiken als fruitschaal, of als dienblad voor het serveren van dat heerlijk kopje koffie of thee. Een mooi voorbeeld voor het gebruik van een dienblad is deze ovalen houten schaal met oor. Als decoratie zijn ze ook goed te gebruiken voor het presenteren van accessoires of het bewaren van kleine producten. Maar ook zonder accessoires zijn deze houten schalen heel mooi ergens neer te zetten.

Herkomst van de houten schalen

Alle houten schalen komen uit India, waar ze zijn gemaakt met de hand uit een robuust stuk hout. In India werden de schalen met handvaten gebruikt voor het serveren van platte borden. Daar is deze ovalen houten schaal met oor een mooi voorbeeld van. En met zijn robuuste uitstraling is het ook nog eens een echte sfeermaker. De houten schalen zonder handvat werden juist weer in de keuken gebruikt. Hier werd er dan fruit of andere ingrediënten in bewaard, maar ook werden ze wel gebruikt om eten in te bereiden. Hier hebben we verschillende exemplaren van in ons assortiment, maar deze ronde houten schaal springt er wel tussen uit met zijn unieke houten kleuren en doorleefde uiterlijk. Vond je onze houten schalen nou mooi neem dan ook eens een kijkje bij onze metalen schalen.