Potterie en schalen

Potterie en schalen zijn vrijwel onmisbaar in elk interieur ze zijn de basis van je eigen stijl. Wij van Zoer Outdoor en living zijn altijd opzoek naar unieke producten. Zo zijn alle potten en schalen uniek in maat, vorm, materiaal en kleur. Onze metalen potten en kruiken zijn een mooi voorbeeld van schillende maten en vormen.

Potterie

Een pot is meer dan een omhulsel voor je plant maar kan ook gebruikt worden als decoratie element. De potten van Zoer Outdoor & Living zijn hier erg geschikt voor. Het zijn namelijk oude en geleefde exemplaren. Dit komt omdat de potten van herkomst uit Azië komen en met de hand zijn gemaakt. In Azië zijn ze gebruikt voor het vervoeren van water of het opslaan van ingrediënten om mee te koken. In ons assortiment bij houten potten zijn mooie exemplaren te vinden, die echte gebruikerssporen laten zien.

Schalen

Schalen mogen zeker niet ontbreken in je interieur, ze zijn er dan ook in allerlei vormen, maten, materialen en kleuren. De schalen van Zoer Outdoor en Living zijn heel goed te gebruiken als fruitschaal of als decoratie. Op een tafel met een mooi stuk decoratie kun je van deze schalen een echte eyecatcher maken. Alle schalen zijn afkomstig uit de Aziatische landen waar wij ze met zorg hebben uitgekozen. Bovenkant formulier

Kijk eens bij onze metalen schalen en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.