Pantoffels en sloffen

Met de pantoffels van Zoer Outdoor & Living heb je nooit meer last van koude voeten. Wat is er niet lekkerder dan na een dag hard werken je schoenen uit te trekken en heerlijk zachte en warme pantoffels aan te trekken. Pantoffels zijn heerlijk voor in huis. Zoer Outdoor & Living heeft voor iedere voet een passende pantoffel, er zijn zowel dames- als herenpantoffels. De maten van de pantoffels gaan door tot en met maat 46 zo is er voor iedereen een passende pantoffel. Zoer heeft ook een paar speciale pantoffels met een hoge wreef, dit zijn de donkerbruine pantoffels, ze hebben een  rits aan de bovenkant voor mensen die niet zo makkelijk in hun pantoffels komen.

DUZ pantoffels

DUZ is het eigen merk voor de pantoffels van Zoer Outdoor & Living. De pantoffels worden gemaakt in India waar ze van 100% natuurlijke materialen met de hand worden gemaakt. Hierdoor zijn alle pantoffels van Zoer Outdoor & Living van hoge kwaliteit, comfortabel en duurzaam. De binnenkant van de pantoffel is gemaakt van de zachtste schapenwol waardoor je voeten heerlijk warm blijven. Het schapenleer aan de buitenkant van de pantoffels zorgt er voor dat ze wel een stootje kunnen hebben. Alle pantoffels hebben bij Zoer Outdoor & Living hun eigen naam. Zo hebben we bijvoorbeeld de Darwin pantoffels, deze zijn er zowel in een lichte als donkere kleur. Maar ook de Brisbane pantoffels zijn een erg mooi paar, deze pantoffels hebben namelijk een prachtig motief.

Verschillende pantoffels

Er is bij Zoer Outdoor & Living uit veel verschillende modellen pantoffels te kiezen. Zo zijn er instappers, hoge en lage pantoffels. Zelfs een prachtig paar ballerina pantoffels met een licht beige kleur en heerlijke warme schapenwol in de binnenkant, zo heb je geen last van koude voeten. De dames- en herenpantoffels zijn van goede kwaliteit en gaan daarom lang mee. Bestel deze unieke pantoffels online bij Zoer Outdoor & living.