Naturalia

Als je houd van naturalia ben je bij Zoer Outdoor & Living aan het juiste adres. In een landelijk interieur zijn dit erg mooie producten om mee te decoreren. De naturalia producten geven veel sfeer en laten echt zien wie je bent. Naturalia bestaat uit dierlijke producten die met zorg zijn uitgekozen. Alle producten komen voornamelijk uit Azië en IJsland. Van hoorns en geweien tot aan taxidermy alles is te vinden in de categorie naturalia.

Herkomst van de naturalia

In de zeventiende-eeuw hadden veel mensen een naturaliënkabinet dit is een kast waarin naturalia in word bewaard. Met naturalia worden bijzondere planten en dieren bedoeld. Een naturaliënkabinet is ook wel een aanduiding voor de gehele verzameling van naturalia. Tot de achttiende eeuw werd naturalia vooral bewaard in rariteitenkabinetten, dit waren kasten waarin ook kunstvoorwerpen en oude objecten werden opgeslagen. Later hebben ze de verzamelingen gescheiden en werden natuurlijke objecten in een naturaliënkabinet opgeslagen. In een naturaliënkabinet werden voornamelijk, schelpen, opgezette vogels of dieren, skeletten, gedroogde bloemen, vlinders en insecten opgeslagen.

Unieke naturalia

Zoer Outdoor & Living heeft een ruim assortiment aan naturalia allemaal unieke producten gemaakt van natuurlijke materialen. Zo zijn er vachten die afkomstig zijn uit IJsland en gemaakt van de vacht van IJslandse schapen. Maar ook de categorie insecten bevat een aantal bijzondere exemplaren die uniek zijn in hun soort. Laat je inspireren in de verschillende categorieën van de naturalia. En ga met deze bijzondere decoratie stukken aan de slag in je interieur.