Meubels

Meubels zijn de basis van je interieur hiermee bepaal je de sfeer en welke stijl je wilt gaan laten zien. Met de meubels van Zoer Outdoor & Living maak je van je huis een echt thuis die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Zo hebben wij onder de categorie stoelen een hele mooie lounge fauteuil gemaakt van buffel leer wat met de hand in ingekleurd. De stoel heeft hierdoor zijn eigentijdse karakter gekregen.

Bijzondere meubels

Ben je op zoek naar net dat ene bijzondere meubel dan heb je bij Zoer Outdoor & Living een grote kans dat je hem gaat vinden. Alle meubels van Zoer Outdoor & Living zijn namelijk uniek en met de hand gemaakt. Ze komen voornamelijk uit de Aziatische landen waar wij ze met zorg voor je hebben uitgekozen. Het zijn duurzame meubelen en vaak van natuurlijke materialen gemaakt. Zo hebben wij een aantal mooie chakki tafels in de categorie tafels. Deze tafels zijn met de hand gemaakt en hebben prachtige details.

Meubels voor verschillende woonruimtes

Meubels zijn belangrijk voor de sfeer in je huis, dit geld niet alleen voor je woonkamer maar ook je keuken, slaapkamer of badkamer. Voor alle kamers in je huis zijn meubels belangrijk en zorgen ze voor een eigen stijl en sfeer. De meubels van Zoer Outdoor & Living zijn hiervoor erg geschikt, het zijn namelijk allemaal unieke meubels met een eigen sfeer. Zo doen de stoelen van Zoer outdoor & Living het ook heel goed in een slaapkamer of keuken. Neem ook eens een kijkje bij onze woonaccessoires die zijn heel mooi te combineren met onze meubels.